Kuća na točkovima!

Podijelite sa prijateljima!!!

Kuhinjica, mali ležaj i skučeno kupatilo. To je uobičajeni opis kamp-vozila. Nemačka kompanija „Folkner“, međutim, ne zadovoljava se prosekom. Udobna kabina za vozača? Može. Spavaća soba sa prostranim krevetom? Naravno. Kuhinja sa trpezarijom? Zašto da ne. Kupatilo sa tuš-kabinom? Podrazumeva se. Osim toga, ima i garažu za superautomobil.

„Folkner“ je upravo predstavio svoju kuću na točkovima – „performans Es“. Možda „kuća na točkovima“ nije baš najbolji izraz. Pre će biti da je hotel sa pet zvezdica koji možete da parkirate gde god hoćete.

„Folkner performans Es“

Cena, naravno, čista sitnica – milion i po evra!

Elegantno vozilo dugačko je 13 metara, a u sebi ima spavaću sobu sa bračnim krevetom, potpuno opremljenu kuhinju, prostranu trpezariju i prostor za boravak i kupatilo sa grejanjem.

Međutim, čini se da nešto još fali. Ljudi koji se odluče sa „performans Es“ svakako su klijenti sa dubljim džepom, a većina njih poseduje i neki superautomobil.

„Folkner“ je i taj problem rešio. Unutar vozila smestili su garažu sa liftom, u koju komotno može da se smesti „ferari“ ili „mercedes“.

Izvor: rts

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *