KAKO OBNOVITI IZGREBANU KOŽNU FOTELJU

Podijelite sa prijateljima!!!


Kućni ljubimci su dragi i odani prijatelji, ali dosta njih, a naročito mačke i psi, znaju napraviti popriličnu štetu. Naročito kada su mladi, zaigrani i dok još nisu naučili pravila kućnog ponašanja.
Vrlo često pod njihovim kandžama stradaju garniture za sjedenje, a još ako su te garniture presvučene kožom onda to naročito ružno izgleda kao na ovoj fotografiji.

Postoji jedan vrlo jednostavan trik kako barem donekle ukloniti tragove grebanja sa kožnog namještaja. Ovisno o intenzitetu izgrebanosti, rezultati mogu biti od fantastičnih do zadovoljavajućih. U svakom slučaju možete probati.


Obično maslinovo ulje kap po kap namočite u mekanu pamučnu krpicu i utrljavate na mjesto koje je izgrebano u laganim, kružnim pokretima. Ogrebotine neće nestati, ali će postati “nevidljive” ili barem manje vidljive, a i koža će dobiti novi sjaj i izgledati će pomlađeno. Višak ulja naknadno pokupite papirnatim ručnicima te još dodatno ispolirate kožu.

Ipak, kako svaka koža ne reagira na isti način, najprije isprobajte na nekom skrivenom dijelu da vidite kakva je reakcija. Ako budete zadovoljni učinkom onda postupak ponovite i na ostalim, vidljivim dijelovima.

 

Osim što će ogrebotine postati nevidljive, koža će dobiti novi sjaj

http://www.uredisvojdom.com

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *