Prizemna kuća sa prostranom terasom i garažom (DETALJAN PLAN)

Podijelite sa prijateljima!!!

Predstavljamo detaljan plan kuće namenjene maloj porodici koja u prvi plan stavlja komforne zajedničke prostorije za okupljanje i druženje sa porodicom i prijateljima piše kucastil.rs

Predstavljamo detaljan plan kuće namenjene četvoročlanoj porodici. Kuća sadrži podrum, veliku garažu za dva automobila i tavan koji se može adaptirati u stambeni prostor.

Mala širina kuće čini je savršenim rešenjem za uske placeve i placeve prosečnih dimenzija. Kuća je prizemna, što je čini posebno pogodnom za malu decu, ali i starije osobe. U okviru kuće, pod zajedničkim krovom, nalazi se i garaža za jedan automobil.

Mala, ali praktična kuća poseduje dve spavaće sobe, sa kupatilom smeštenim između, kao i toalet koji je lako dostupan iz svih delova doma. Projektom je predviđena velika dnevna zona sa trpezarijom smeštenom između dnevnog boravka i kuhinje. Kuhinja je delimično izdvojena od ostatka dnevne zone, što je pogodno ukoliko vlasnici često kuvaju.

Uz garažu je smeštena manja prostorija predviđena za kotlarnicu ili vešernicu. Sa zadnje strane kuće nalazi se prostrana natkrivena terasa na koju se može izaći iz glavne spavaće sobe i dnevnog boravka.

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *