Da li vidite psa ili mačku na slici? Odgovor govori mnogo o vašem ljubavnom odnosu

Podijelite sa prijateljima!!!

Zanimljivosti Da li vidite psa ili mačku na slici? Odgovor govori mnogo o…

Priznali mi to ili ne , istina je da naša podsvijest mnogo govori o našem realnom životu. Na podsvijest ne možemo da utičemo a pogovo da je mijenjamo. Podsvijest čuva sve ono što želimo da zaboravimo , sve ono što smo vidjeli , uočili ili osjetili. Psiholozi kažu da nam ovakvi testovi pomažu da svoj um bolje istražimo i upoznamo.


MAČKA

Ako ste na slici vidJeli mačku, to znači da ste veoma otvoreni i da ste zaljubljive prirode. U životu težite ka harmoniji, ka skladnim odnosima, ka zabavi, humoru, smehu. Imate mnogo prijatelja i želite da vaš partner bude jednako otvoren i zabavan kao i vi. Neki ljudi mogu da pomisle kako ste sebični i kako vam je lična sreća najvažnija, ali vama je na prvom mjestu da ispoštujete sebe i svoje potrebe. Vi ste nezavisna i jaka osoba i želite da vaš partner to poštuje i cijeni. Kada nađete pravog partnera, pružićete mu najbolje od sebe i spremni ste da mu ugađete u svakom segmentu.
PAS

Ako ste na slici prvo ugedali psa, to znači da u ljubavnim odnosima težite ka miru i ka blagostanju. Vaš je cilj da imate pored sebe partnera koji je tolerantan i koji vas razumije i voli. Vjerujete u pravu ljubav i spremni ste da je čekate. Ne volite da gubite vrijeme na avanture i kratke veze. Vi ste veoma odgovorni, vjerni, lojalni. Savršen ste partner i u životu tražite samo dobrotu u ljudima. U partneru prvenstveno tražite prijatelja i saputnika. Pažljivi ste, smireni i znate da je ljubav najvažnija u životu.

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *