Nosite crno? Ovo su 3 stvari koje crna odjeća govori o vama

Podijelite sa prijateljima!!!

Crna boja odjeće ima strahovito moćno značenje. Iako se misli da je mračna i pomaže što manjoj vidljivosti i isticanju u masi, istraživanje je pokazalo suprotno.

Istraživanje provedeno na velikom uzorku muškaraca i žena pokazalo je koje karakteristike i kvalitete ispitanici povezuju s ljudima koji nose crnu boju. U svakom se trenutku crna boja našla na vrhu ljestvice pozitivnih osobina. Naime, ispitanici su s nošenjem crne odjeće povezali privlačnost, inteligenciju i visoku razinu samopouzdanja.
Čak 66 posto žena kazalo je kako je crna boja na muškarcu vrlo privlačna i seksi. Osim toga, 49 posto žena kazalo je kako muškarce koji nose crnu odjeću povezuju s inteligencijom i moći.

S druge strane, 46 posto muškaraca kazalo je kako su žene koje nose crno privlačne i seksi. Više od žena, 57 posto muškaraca smatra da žene u crnom simboliziraju inteligenciju i moć.

Osim crne boje, u istraživanju su ispitanici spomenuli crvenu boju, koja je na drugom mjestu po privlačnosti, te plavu, koja je zasjela na treće mjesto, piše Zadovoljna.

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *